Testing AIs...

Help - Resources - AI Scripting - Grafting - Plugins - Modding Projects
Corbo
Posts: 16
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:23 pm

Postby Corbo » Mon Mar 03, 2008 5:16 am

Okay here's the script.
I'll test with new exes now.
[attachment=573:aiscript.bin]
Corbo
Posts: 16
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:23 pm

Postby Corbo » Mon Mar 03, 2008 5:24 am

Yeah, that's what I thought.

I'll see if I'm doing wrong something when building the .exe then.

How many cannons does it build, btw? :P
Corbo
Posts: 16
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:23 pm

Postby Corbo » Mon Mar 03, 2008 5:57 pm

That is great, it's actually what I'm trying to go for.

I managed to run the AI. There seems to be something with me and MPQDraft. It will run but my changes will not do anything unless they are graphical changes.
I had to create a whole firegraft patch executable to use it :P
Symmetry
Posts: 78
Joined: Mon May 07, 2007 10:57 am

Postby Symmetry » Tue Mar 04, 2008 1:28 am

Try downloading the latest version of MPQDraft, if you haven't already.
Corbo
Posts: 16
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:23 pm

Postby Corbo » Tue Mar 04, 2008 2:20 am

No, it crashes in mid program right when I'm about to start a new game or connect to b.net or anything.
It actually just randomly crashes but always crashes.
And it just freezes you have to minimize SC to realise there's an error.
MPQDraft one.
User avatar
XzxFlamerxzX
Posts: 13
Joined: Sun Mar 02, 2008 5:40 pm

Postby XzxFlamerxzX » Tue Mar 04, 2008 2:31 am

Does the window show "MPQDraft Fatal Exception" and give you a huge report? Have you had problems with MPQDraft in the past, or is this problem unique to aiscripts? It might just be your computer :.

And, IP addresses dont store data about someone's modding prowess, so why would you suggest checking?
Corbo
Posts: 16
Joined: Tue Feb 26, 2008 11:23 pm

Postby Corbo » Tue Mar 04, 2008 3:24 am

[quote name='XzxFlamerxzX' post='2945' date='Mar 3 2008, 08:31 PM']Does the window show "MPQDraft Fatal Exception" and give you a huge report? Have you had problems with MPQDraft in the past, or is this problem unique to aiscripts? It might just be your computer :.

And, IP addresses dont store data about someone's modding prowess, so why would you suggest checking?[/quote]
As stated above, MPQDraft can run my graphical changes and some others I forget but I lited above.

And.. what about the IP adresses? I suggested baja to check if an IP matched to modmaster's IP, why are you making such a big deal about it, do you have something to hide?

EDIT: Ah, I just listed graphical changes :P
EDIT 2: Umm where do I get latest version of MPQDraft? I have googled it and none of the versions I find say either "Vista fixed" or something like it OR the have the same effect as the one I have right now.
Also, baja, why do I have to keep logging in every day? :P

Return to “StarCraft Modding”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests