PyAI bug hunting

Help - Resources - Discussion
User avatar
poiuy_qwert
Posts: 548
Joined: Sun Jan 13, 2008 2:14 am

Postby poiuy_qwert » Thu Jan 22, 2009 4:15 am

Yeah I just found that out myself, some cases are reported incorrectly, this has now been fixed. The reason its added was because it reports labels that are unused and would otherwise not be reported like usual.
User avatar
poiuy_qwert
Posts: 548
Joined: Sun Jan 13, 2008 2:14 am

Postby poiuy_qwert » Thu Jan 22, 2009 4:33 am

the exact same error posted above by modmaster? if not can you please copy and paste it here? thanks!
User avatar
poiuy_qwert
Posts: 548
Joined: Sun Jan 13, 2008 2:14 am

Postby poiuy_qwert » Thu Jan 22, 2009 5:00 am

Ok that doesn't really make sense, its like the patch didn't work at all :(. I reuploaded it again so download and try again (here). If that doesn't work then maybe my patching method doesn't work, and you might have to wait for an official update.

(also this should fix the warning problem you just posted baja and another warning problem noone will probably ever encounter anyway)
User avatar
poiuy_qwert
Posts: 548
Joined: Sun Jan 13, 2008 2:14 am

Postby poiuy_qwert » Thu Jan 22, 2009 5:30 am

Wtf.. How can this patch work for me and not you? :(

Oh wait... You are extracting the files from Libs.zip? No no, just replace the Libs.zip file in the Libs folder with the new Libs.zip, dont extract the files from it.
User avatar
poiuy_qwert
Posts: 548
Joined: Sun Jan 13, 2008 2:14 am

Postby poiuy_qwert » Thu Jan 22, 2009 5:53 am

Well it does seem like a safe assumption haha. I'm glad its working now :)
User avatar
Archon_Wing
Posts: 903
Joined: Wed Jul 25, 2007 11:22 pm

Postby Archon_Wing » Thu Jan 22, 2009 10:13 am

Ok there's no internal errors anymore. ;)

Return to “PyMS (poiuy_qwert's complete modding suite)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest