Help. PyAI not working as it did in older version?

Help - Resources - Discussion
User avatar
SilverG
Posts: 10
Joined: Wed Feb 06, 2013 4:35 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby SilverG » Thu Feb 07, 2013 8:12 pm

here it is:

Code: Select all

extdef D:/Program Files/Starcraft BW/PyMSwinEXE/unitdef.txt


# stat_txt.tbl entry 1047: Terran Custom Level<0>
TMCu(1047, 000, aiscript):
   start_town()
   transports_off()
   farms_timing()
   groundmap_jump(TGM 000)
   goto(TIM)


      --TGM 0000--
   random_jump(30, Resource_gathering)
   random_jump(100, Marine_rush)
   goto(TGM)
   
      --TGM--
   build(1, command_center, 150)
   wait_build(1, command_center)
   multirun(scv's n supply)
Last edited by Guest on Thu Feb 07, 2013 10:40 pm, edited 1 time in total.
User avatar
bajadulce
Posts: 52
Joined: Fri Feb 01, 2013 7:02 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby bajadulce » Thu Feb 07, 2013 8:15 pm

Code: Select all

TMCu(1047, 000, aiscript):

try chaning to:

Code: Select all

TMCx(1342, 101, aiscript):
If you want to work in melee Broodwar

is this the actual script? I see a few syntax/spelling errors that surely PyAI will spit out as errors when trying to compile?
farms_timing()
wait_build(1, command_centaer)

hope the melee header was an easy fix to your problems.
User avatar
SilverG
Posts: 10
Joined: Wed Feb 06, 2013 4:35 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby SilverG » Thu Feb 07, 2013 10:39 pm

the syntax errors were fixed, but still nothing. I want it to run on any game mode, be it melee, free for all, top vs bottom etc.
super1
Posts: 6
Joined: Sun Jan 27, 2013 11:55 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby super1 » Thu Feb 07, 2013 10:50 pm

From the code that you have pasted I see that you have " groundmap_jump(TGM 000)", and just below there is a block named " --TGM 0000--".
If you were trying to make it jump to there, be sure to have the same names (the first is a "0" shorter).
User avatar
bajadulce
Posts: 52
Joined: Fri Feb 01, 2013 7:02 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby bajadulce » Thu Feb 07, 2013 10:53 pm

I want it to run on any game mode, be it melee, free for all, top vs bottom etc
TMCx stands for Terran-Melee-Custom-eXpansion which will run in melee, tvb, ffa for Broodwar.

TMCu is the Terran vanilla melee script which will only run in vanilla Scraft melee, tvb, ffa. Hope that clears up any confusion w/ the header labels.
User avatar
SilverG
Posts: 10
Joined: Wed Feb 06, 2013 4:35 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby SilverG » Fri Feb 08, 2013 6:11 am

Oh. . . thx for the advice

Btw what is a Vanilla AI?
krasi0
Posts: 254
Joined: Thu Dec 18, 2008 12:42 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby krasi0 » Fri Feb 08, 2013 10:47 am

Probably they mean the built-in AI by Blizzard
User avatar
SilverG
Posts: 10
Joined: Wed Feb 06, 2013 4:35 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby SilverG » Fri Feb 08, 2013 11:47 am

Oh. . . thaaaaat. . . :)

Well just to inform you. . . I've FINALLY implemented the (Terran) AI that I've been working on, and it works.
krasi0
Posts: 254
Joined: Thu Dec 18, 2008 12:42 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby krasi0 » Fri Feb 08, 2013 1:20 pm

any show off videos?
super1
Posts: 6
Joined: Sun Jan 27, 2013 11:55 pm

Re: Help. PyAI not working as it did in older version?

Postby super1 » Fri Feb 08, 2013 1:47 pm

Vanilla is a term used by the community to represent the original Srarcraft without the expansion BroodWar.

Your script (TMCu) would have been recognized in Starcraft, but not in BroodWar.
Last edited by warwolf30 on Fri Feb 08, 2013 5:01 pm, edited 3 times in total.
Reason: help clarify the term vanilla as it relates to starcraft

Return to “PyMS (poiuy_qwert's complete modding suite)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest