Search found 16 matches

by Corbo
Mon Mar 03, 2008 5:57 pm
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

That is great, it's actually what I'm trying to go for.

I managed to run the AI. There seems to be something with me and MPQDraft. It will run but my changes will not do anything unless they are graphical changes.
I had to create a whole firegraft patch executable to use it :P
by Corbo
Mon Mar 03, 2008 5:24 am
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

Yeah, that's what I thought.

I'll see if I'm doing wrong something when building the .exe then.

How many cannons does it build, btw? :P
by Corbo
Mon Mar 03, 2008 5:16 am
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

Okay here's the script.
I'll test with new exes now.
[attachment=573:aiscript.bin]
by Corbo
Mon Mar 03, 2008 4:53 am
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

That's exactly what I'm doing.

And baja, the BlankAi_Vista.exe doesn't work for me. It freezes and I waited like 15 minutes until a friend IMed to just minize SC and find out it gave a MPQDraft error.
by Corbo
Mon Mar 03, 2008 4:26 am
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

[quote name='bajadulce' post='2901' date='Mar 2 2008, 09:09 PM']After you compile your script, you might close the aiscript.bin window in SCAIEDit and then reopen it (double-click aiscript.bin.) Check to be sure the script inside is actually yours (double-click the script contained in aiscript.bin)....
by Corbo
Mon Mar 03, 2008 2:36 am
Forum: StarCraft Modding
Topic: Testing AIs...
Replies: 19
Views: 2224

Testing AIs...

Is there something I am missing here? If my AI didn't work the computer would just sit there and do nothing, or crash or do something really weird. Instead of that it just follows the normal AI as if I didn't add anything, so, is there something I am doing wrong? Here's what I've tried: 1. I made a ...

Go to advanced search